SACHS I SACHS PERFORMANCE

sachsSpojka ima širok raspon zadataka u vašem vozilu. Ona povezuje masu na motor bez trzaja, prekida prijenos snage između motora i mjenjača kada se vozilo zaustavi i prekida dotok snage pri promijeni brzine. Osim toga, ona smanjuje vibracije i štiti od preopterećenja.

Danas je radni vijek pojedinih komponenti kvačila gotovo identičan.  Iz tog razloga SACHS set kvačila to uzima u obzir pružanjem svih relevantnih komponenti koje su potrebne za  zamjenu.  U setu se nalaze  potisne ploče spojke, disk i mehanički potisni ležaj, dok se hidraulični potisni ležaj kupuje posebno.  To jamči savršen rad nakon zamjene. Uz SACHS komplet kvačila,  zamjena će biti izvedena sigurno, učinkovito i brzo.

SACHS uz ponudu spojki za cestovna vozila nudi i SACHS Performance program koji je namjenjen za trkaća vozila. Sachs Performance spojke  isporučiti  će vam više prijenosnog momenta  i veću stabilnost, duži život i vrhunsku toplinsku otpornost. A znamo da su to prednosti ne samo u tuningu vozila već i u svim granama auto- moto sporta.

Sa SACHS-om vozači automobila putuju na sigurnoj strani.

 

.